ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Alexandru Rafila: Includerea unor tehnocrați în guvernul PNL-UDMR, o variantă care poate fi luată în discuție. Cum să discutăm de sprijinirea unui cabinet cu oameni demiși recent prin moțiune? (VIDEO)
     
Alexandru Rafila: Includerea unor tehnocrați în guvernul PNL-UDMR, o variantă care poate fi luată în discuție. Cum să discutăm de sprijinirea unui cabinet cu oameni demiși recent prin moțiune? (VIDEO)

PSD își menține propunerea privind instalarea unui guvern de specialiști pentru a depăși perioada complicată din această iarnă, până la organizarea unor alegeri anticipate, a declarat deputatul Alexandru Rafila, marți seară, pe B1 tv, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, unde a reiterat disponibilitatea la dialog a social-democraților. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Alexandru Rafila, pe B1 tv: „Orice variantă politică responsabilă, care trebuie însă să fie foarte clară, foarte transparentă și asumată, este o soluție pentru o perioadă limitată de timp” „Noi am avut o disponibilitate de dialog care a fost închisă cred în primele minute, ca să spun așa, chiar dacă s-a purtat la distanță, pentru că dacă vrei sprijinul cuiva, în principiu trebuie să asculți măcar sau să încerci să îl înțelegi și să folosești câteva dintre propunerile pe care ți le face partenerul. Eu știu că domnul Cîțu a fost foarte intransigent și a spus că nu face niciun fel de concesie, singurul lucru pe care trebuia să îl facă Partidul Social Democrat era să susțină în Parlament acel guvern minoritar. În mod evident, dacă se ajunge la o variantă în care am putea să avem o largă majoritate pentru un Guvern care să includă persoane noi în primul rând, nu cele care ne-au adus în situația de față, pentru că la asta se referă de fapt comunicatul Partidului Social Democrat, și în mod evident elemente care să ne ajute din punctul nostru de vedere să trecem mai ușor și peste pandemie, și peste criza economică, nu ar trebui să fie o problemă în Parlament”, a afirmat Alexandru Rafila. Deputatul a amintit că PSD a propus inițial instalarea unui guvern de specialiști până la anticipate, o poziție pe care și-o menține. „Propunerea noastră inițială, pe care ne-o menținem în continuare, a unui guvern tehnic care să gireze această (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY