ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Ioana Constantin (PMP): Ce spun Diana Șoșoacă și cei de la AUR, tradus în limba rusă pe Google, e exact propaganda rusă care a afectat foarte mulți oameni. Ei nu s-au vaccinat și au murit de Covid (VIDEO)
     
Ioana Constantin (PMP): Ce spun Diana Șoșoacă și cei de la AUR, tradus în limba rusă pe Google, e exact propaganda rusă care a afectat foarte mulți oameni. Ei nu s-au vaccinat și au murit de COVID (VIDEO)

Ioana Constantin (PMP) a declarat marți, pentru B1 tv, că parlamentarii AUR și senatoarea Diana Șoșoacă răspândesc în România propaganda rusă antivaccin. Ea a atras atenția că, din cauza mesajelor mincinoase ale acestora, unii oameni au refuzat vaccinarea anti-COVID-19, s-au îmbolnăvit grav, iar apoi au murit. Constantin a deplâns apoi faptul că acest discurs a fost preluat și de unii preoți, care ar trebui sancționați mai dur pentru afirmațiile lor. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Mesaje antivaccin, răspândite de unii preoți în biserici Protosinghelul Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, le-a spus enoriașilor că totul e o conspirație a „Guvernului Mondial creat de extratereștri”, care vrea să controleze oamenii prin cipurile din vaccin. El a mai afirmat că „vaccinarea e o condamnare la moarte” și că „vaccinul otrăvește copiii”. Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a transmis apoi că „Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde”: „Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraționism apocaliptic și esențialmente anticreștine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci și pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor”. În iunie, starețul unei mănăstiri din Neamț le-a spus enoriașilor că oamenii vaccinați „vor fi zombi” și „se vor umple de solzi și cancere de sânge”. Iar Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, le-a spus oamenilor să nu tolereze vaccinarea obligatorie, pentru că vaccinul „nu-i asumat de nimeni și sunt atâtea urmări negative”. Ioana Constantin (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY