ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Ludovic Orban: Prezența lui Nicolae Ciucă pe listele PNL drept candidat la Senat pe Dolj a fost o cerere a președintelui Klaus Iohannis (VIDEO)
     
Ludovic Orban: Prezența lui Nicolae Ciucă pe listele PNL drept candidat la Senat pe Dolj a fost o cerere a președintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Ludovic Orban spune că s-a opus intenției prezidențiale de a-l propune pe Nicolae Ciucă pentru postul de premier în decembrie 2020. „Prezența domnului Ciucă pe listele Partidului Național Liberal ca și candidat la Senat pe Dolj a fost o cerere a Președintelui”, a mai spus fostul lider PNL, marți seară, pe B1 tv, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ludovic Orban, pe B1 tv, despre desemnarea lui Nicolae Ciucă: „Nu pot să fiu ca liberal pentru o soluție care să provină din Armată” „Să ne aducem aminte că după demisia mea în data de 7 decembrie 2020, dintre toți miniștri din cabinetul pe care l-am condus, Președintele l-a numit ca premier interimar pe domnul Ciucă. Preferința pentru domnul Ciucă s-a manifestat încă de atunci. Un alt lucru care este mai puțin cunoscut – prezența domnului Ciucă pe listele Partidului Național Liberal ca și candidat la Senat pe Dolj a fost o cerere a Președintelui. În mod evident, nu s-a pus pe masă în mod deschis posibilitatea de desemnare a domnului Ciucă, dar toată lumea știe – și de altfel eu am și dat declarație publică pe tema asta, eu nu pot să fiu de acord, ca un liberal care prețuiesc în primul rând libertatea, dialogul, negocierea, care respect cu sfințenie drepturile și libertățile fundamentale, nu pot să fiu ca liberal pentru o soluție care să provină din Armată”, a declarat Ludovic Orban. Potrivit liberalului, Armata are o altă cultură. „În mod evident, un cadru militar poate să fie parlamentar, poate să dețină alte funcții, dar funcția de prim-ministru este o funcție fundamentală într-un sistem democratic, iar un premier nu supune deciziile prin comenzi, prin ordine, ci prin dialog, negociere, prin convingere cu argumente, prin căutarea punctelor comune”, a mai spus Ludovic (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY