ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Ludovic Orban: Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD. Probabil că acesta este motivul real pentru atitudinea sa încrâncenată împotriva mea (VIDEO)
     
Ludovic Orban: Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD. Probabil că acesta este motivul real pentru atitudinea sa încrâncenată împotriva mea (VIDEO)

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Președintele să aibă un plan cu PSD, ceea ce, spune fostul lider al liberalilor, ar justifica atitudinea pe care o are Klaus Iohannis la adresa sa. „Iohannis știe despre mine că eu nu aș fi acceptat niciodată nicio formă de înțelegere cu PSD”, a subliniat Orban, marți seară, pe B1 tv, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ludovic Orban, pe B1 tv: „Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD” Ludovic Orban a amintit că în decembrie 2020 s-a opus intenției prezidențiale de a-l propune pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. Întrebat dacă e de părere că acesta ar fi motivul pentru care s-a răcit relația dintre el și Klaus Iohannis, fostul lider PNL a afirmat: „Eu nu pot să îmi găsesc nicio explicație legată de atitudinea domnului Iohannis față de mine. Eu sunt un om corect, un om care respectă toate înțelegerile, un om care a colaborat extrem de bine intenționat, un om de bună credință și nu există niciun fel de motiv care să poată să justifice o atitudine atât de încrâncenată din partea lui Iohannis împotriva mea. Probabil altele sunt explicațiile și le vom afla în curând. Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD”. „Dacă Iohannis are un astfel de plan cu PSD, cum începe să se vadă, probabil că acesta este motivul real pentru că Iohannis știe despre mine că eu nu aș fi acceptat niciodată nicio formă de înțelegere cu PSD prin care să abdicăm de la principiile noastre, de la valorile, de la crezul nostru și mai ales de la obligațiile pe care le avem față de electoratul care apreciază ideile liberale și Partidul Național Liberal, pentru un nou blat cu PSD”, a mai spus Ludovic Orban, care a vorbit pe B1 tv și despre scenariul alegerilor (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY