ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Robert Negoiță, plângere penală împotriva unor angajați din companiile Sectorului 3: PNL și USR și-au pus oamenii în companii, iar aceștia nu trec pe la muncă și le folosesc ca pe niște sinecuri de la partid (VIDEO)
     
Robert Negoiță, plângere penală împotriva unor angajați din companiile Sectorului 3: PNL și USR și-au pus oamenii în companii, iar aceștia nu trec pe la muncă și le folosesc ca pe niște sinecuri de la partid (VIDEO)

Primarul Robert Negoiță depune, marți, o plângere penală împotriva unor angajați din conducerile companiilor de la Primăria Sectorului 3, angajați pe care îi acuză că încasează salariul fără să vină la serviciu, „facând fals și devalizând companiile”. Edilul susține că oamenii în cauză au fost instalați în funcții de PNL și USR, care dețin majoritatea în Consiliul Local. Robert Negoiță îi acuză pe angajații respectivi de fals, uz de fals și delapidare: „Este fix cazul bine cunoscut pentru care unii au făcut detenție” „Suntem într-un moment trist, un moment regretabil. Suntem la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde am o sesizare penală, o plângere penală, pe care o să o depun chiar acum. Niște fapte de fals, uz de fals și delapidare împotriva unor angajați, angajați în acte, dar nu merg la muncă, și directori, și președinți de companii, companiile Primăriei Sector 3, care de multă vreme, unii chiar de aproape un an, își primesc salariul făcând fals și devalizând companiile, își primesc salarii fără să treacă pe la muncă”, a declarat primarul Sectorului 3. Robert Negoiță spune că pentru fapte similare „unii au făcut detenție”. „Nu e o chestiune de răzbunare. Vrem să se facă dreptate, vrem ca lucrurile acestea să nu se mai repete. Este pur și simplu în neregulă cum actuala majoritate din Consiliul Local Sector 3, și mă refer exact la PNL și la USR, care și-au pus oamenii în companii, oameni care nu trec pe la muncă, doar își primesc salariul și folosesc companiile Primăriei Sector 3 ca pe niște sinecuri de-ale lor de la partid. Aici discutăm de oameni cu funcții în PNL Sector 3, prim-vicepreședinte, vicepreședinte, mă refer la domnul Nițu, domnul Cuturela, adică oameni care sunt cu funcții mari în organizația PNL Sector 3. Repet, nu am o problemă cu partea politică – Doamne, ajută! Fiecare face politică unde vrea, dar nu este posibil ca (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY