ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Florin Cîțu: Nicolae Ciucă a cerut PSD și USR un armistițiu politic. Partidele să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR, pe termen limitat (VIDEO)
     
Florin Cîțu: Nicolae Ciucă a cerut PSD și USR un armistițiu politic. Partidele să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR, pe termen limitat (VIDEO)

Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat, marți, că Nicolae Ciucă, premierul desemnat, a trimis liderilor PSD și USR un document prin care a cerut un armistițiu politic – aceștia să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR pe termen limitat. PNL cere armistițiu politic – PSD și USR să susțină pe termen scurt un guvern minoritar „Venim zi cu un element nou, care sperăm să deblocheze situația. Să avem un guvern cu puteri depline pentru perioada următoare. Ciucă a trimis către liderii politici ai partidelor un document, un armistițiu prin care toate aceste partide vor susține acest guvern minoritar pe o perioadă determinată pe care o vom discuta. Până trecem de iarnă. În timp putem discuta. Un armistițiu pe care îl semnăm toți liderii politci”, a declarat Cîțu. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Florin Cîțu: Dacă situația devine de negestionat, va fi din vina PSD și USR Acesta a mai afirmat că în cazul unui refuz din partea liderilor USR și PSD, e curios de argumentele acestora, dat fiind că în spațiul public ei clamează că sunt responsabili și vor să pună capăt crizei. „E nevoie să deblocăm această criză politică. E un document pe care trebuie să-l semnăm toți liderii politici. Dacă celelalte partide nu înțeleg să facă un pas spre deblocarea crizei, vedem că ne îndreptăm cu pași repezi spre o situație pe care nu o putem gestiona. Iar responsabilitatea va fi a PSD și USR. Vom vedea cum motivează acest răspuns (dacă va fi negativ), eu cred în cuvintele lor că vor să rezolve criza și că sunt responsabili”, a mai afirmat Florin (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY