ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
     
Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)

Florin Cîțu, președintele PNL, a vorbit despre armistițiul propus de liberali pentru instalarea guvernului Ciucă și spune că nu se va ajunge la niciun fel de concluzie „dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral”. „Este responsabilitatea PSD și a USR să arate că ceea ce au spus în ultimele zile nu sunt doar vorbe, trebuie să facă și fapte”, a adăugat premierul interimar. Florin Cîțu (PNL): „Un armistițiu, știți foarte bine, nu se face între prieteni, se face între inamici” „Partidul Național Liberal le-a demonstrat românilor că are maturitatea să ia această decizie importantă de a muta președintele partidului din funcția de premier. Este responsabilitatea PSD și a USR să arate că ceea ce au spus în ultimele zile nu sunt doar vorbe, trebuie să facă și fapte”, a declarat, marți, liderul liberalilor. Întrebat de ce PNL nu cooptează PSD la guvernare pentru a avea o majoritate solidă în Parlament, Florin Cîțu a răspuns: „Sunt mai multe lucruri de spus aici. În primul rând, repet ce a spus PSD, PSD a spus că nu vrea la guvernare. Când a fost momentul să propună un premier, nu au propus un premier, deci nu au vrut să își asume guvernarea. Ne-am asumat guvernarea, aceasta este astăzi decizia noastră”. „Partidul Național Liberal vrea să vadă întâi ce sunt ceilalți dispuși să negocieze. Până acum, doar Partidul Național Liberal a făcut acest pas, celelalte partide doar fac retorică, nu vedem niciun fel de fapte în partea cealaltă. Un armistițiu, știți foarte bine, nu se face între prieteni, se face între inamici. Este vorba despre soarta României, soarta românilor în această iarnă și de aceea propunem acest armistițiu. Bineînțeles, dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la niciun fel de concluzie”, a adăugat Florin (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY