ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
     
Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)

Florin Cîțu, președintele PNL, a susținut că partidul pe care îl conduce a fost singurul care a făcut o concesie în criza politică, propunând un armistițiu, în vreme ce USR și PSD nu au vrut să-și flexibilizeze pozițiile. Cîțu a mai acuzat cele două partide că nu au vrut să-și asume guvernarea. Florin Cîțu acuză PSD și USR că nu au vrut să facă nicio concesie în criza politică „PSD a avut șansa de a-și asuma guvernarea de două ori când au fost consultări la Cotroceni. Niciodată nu a vrut să-și asume guvernarea. La a doua nominalizare, USR nu a vrut să-și asume guvernare și USR a plecat de la guvernare. Până la urmă suntem în această situație cu un guvern minoritar propus de PNL după ce PNL a făcut o concesie în fața celorlalte partide. Nu avem nicio concesie din partea lor, ele au rămas pe aceleași poziții pe care le aveau când au votat moțiunea. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza politică sau nu”, a declarat Florin Cîțu. Acesta a mai afirmat că „PNL vrea să vadă ce sunt ceilalți dispuși să negocieze. Până acum doar PNL a făcut acest pas, celelalte partide doar fac retorică, nu vedem niciun fel de fapte de partea cealaltă”. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. PNL a propus USR și PSD un armistițiu politic pentru susținerea unui guvern minoritar Marți, Florin Cîțu a anunțat că Nicolae Ciucă, premierul desemnat, a trimis un document către liderii PSD și USR prin care le-a propus un armistițiu politic: cele două partide să susțină din Parlament, pe termen scurt, un guvern minoritar PNL – UDMR. „Venim zi cu un element nou, care sperăm să deblocheze situația. Să avem un guvern cu puteri depline pentru perioada următoare. Ciucă a trimis către liderii politici ai partidelor un document, un armistițiu prin care toate aceste (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY