ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Ce criptomonede deține miliardarul Elon Musk și de ce are acesta o afinitate pentru „meme-ul” Dogecoin
     
Ce criptomonede deține miliardarul Elon Musk și de ce are acesta o afinitate pentru „meme-ul” Dogecoin

Elon Musk s-a făcut de foarte multe ori remarcat prin puterea sa de convingere prin intermediul rețelelor sociale. Mulțumită lui, fenomenul Dogecoin a ajuns la o capitalizare de peste 1,1 miliarde de dolari. De asemenea, acesta a creat și vâlvă prin politicile sale privind moneda Bitcoin. După ce și-a investit o bună parte din avere în Bitcoin, dar și după ce a implementat plata prin BTC pe site-ul companiei lui, Tesla, Musk a pornit o campanie anti-Bitcoin, prin care încerca să tragă un semnal de alarmă asupra efectelor negative pe care minarea de Bitcoin o are asupra mediului. Bitcoin a atins „all time high” recent, 63.821 dolari pe unitate. Ce criptomonede deține CEO-ul Tesla, Elon Musk? Într-un tweet recent, Elon Musk a confirmat că nu deține moneda Shiba Inu, o criptomonedă catalogată drept „o glumă”, făcând parte din aceeași categorie ca Dogecoin. De asemenea, Elon Musk a confirmat că a investit doar în Bitcoin, Ethereum și Dogecoin. Out of curiosity, I acquired some ascii hash strings called “Bitcoin, Ethereum & Doge”. That’s it. As I’ve said before, don’t bet the farm on crypto! True value is building products & providing services to your fellow human beings, not money in any form. — Elon Musk (@elonmusk) October 24, 2021 De unde a pornit dragostea lui Musk pentru Dogecoin? Dragostea lui Elon pentru Dogecoin a început prin postarea de tweet-uri pe rețeaua de socializare. După fiecare tweet al lui, valoarea Dogecoin creștea considerabil. „O mulțime de oameni cu care am discutat, aflați pe liniile de producție de la Tesla sau care construiesc rachete pentru SpaceX, dețin Doge. Nu sunt experți în finanțe sau experți în tehnologie din Silicon Valley. De aceea am decis să susțin Doge – pare să fie criptomoneda oamenilor obișnuiți”, a declarat Elon în cadrul unei postări pe Twitter. Lots of people I (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY