ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Ludovic Orban s-a retras din grupul parlamentar al PNL dar anunță că rămâne membru de partid. Atacuri în rafală la președintele Klaus Iohannis: „PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni” (VIDEO)
     
Ludovic Orban s-a retras din grupul parlamentar al PNL dar anunță că rămâne membru de partid. Atacuri în rafală la președintele Klaus Iohannis: „PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni” (VIDEO)

Ludovic Orban a anunțat marți de la tribuna Parlamentului retragerea din grupul parlamentar al PNL. Acesta a spus că se alătură grupului neafiliaților, dar că va rămâne membru de partid: „M-am dezafiliat, m-am retras din grupul parlamentar al PNL și îmi voi continua activitatea ca parlamentar neafiliat. Motivul principal al deciziei mele este legat de ceea ce reprezentăm noi parlamentarii României. Astăzi nu am altă soluție pentru onorarea obligațiilor morale pe care le am față de cetățenii români, decât de a mă despărți sper eu temporar de colegii mei din grupul parlamentar”, a spus Ludovic Orban. Atacuri în rafală la conducerea PNL și la adresa lui Klaus Iohannis Acesta și-a motivat decizia prin faptul că nu poate fi părtaș la ultimele acțiuni ale conducerii PNL care au aruncat guvernarea și România în criză: „Ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație, atâtea decizii și acțiuni politice împotriva interesului României nu mi-a fost dat să văd într-o perioadă atât de scurtă de timp. Practicc s-a creat o criză politică artificail dintr-un motiv pe care nu îl înțelege niciun cetățean român. A fost făcut praf un partid politic, principalul partid de guvernământ ,a fost făcută praf coaliția, în plină criză pandemică și în pragul unei crize economice, într-o explozie a prețurilor și provocări serioase, cetățeanul a fostlăsat fără un guvern cu deplină capacitate de exercițiu, oferindu-se un circ politic pe care marea majoritate a populației l-a respins categoric”,  a mai spus Ludovic Orban. Acesta a lanat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care îl acuză că a cauzat actuala criză politică: „Conducerea PNL, ruptă de realitate, din cauza unui nor de prafuri, trebuie să se ducă acasă. Deputații PNL să renunțe la golf, eu personal nu vreau să joc golf. PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY