ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Mesajul unui preot care îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze: Este o aberație că nu vă mai mântuiți sau că rămâneți blestemați (VIDEO)
     
Mesajul unui preot care îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze: Este o aberație că nu vă mai mântuiți sau că rămâneți blestemați (VIDEO)

Biserica, prin vocea mai multor preoți, promovează imunizarea împotriva SARS-CoV-2. Este și cazul părintelui Vasile Ioana, care după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a fost tratat de medici, a venit în fața altarului și le-a vorbit credincioșilor despre cum pot lupta eficient cu temutul virus, inclusiv prin vaccinare. Părintele Vasile Ioana a declarat că vaccinarea este un act medical, iar preoții nu au cum să ia locul medicului și să spună credincioșilor ce să facă. Preotul a recomandat fiecărui om să discute cu medicul său și să decidă în cunoștință de cauză. Preotul Vasile Ioana îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze anti-COVID „Este greșit să credem că omul care se vaccinează are 666, nu se mai mântuiește, este stigmatizat, este blestemat etc. Acestea sunt niște aberații care au apărut în interiorul Bisericii și trebuie respinse de către noi, preoții. Se vor mântui cei ce au credință și fapte bune. Până la urmă, toți suntem vaccinați! Când eram mici, ne-am vaccinat cu toții! Iar cei care sunt vaccinați, nu trebuie să-i pună la zid pe cei nevaccinați, care nu s-au vaccinat din motive personale. Biserica este locul tuturor: și al vaccinaților, și al nevaccinaților. De aceea, nu venim aici cu certificat verde”, a declarat preotul Vasile Ioana, în timpul unei slujbe. Părintele s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a fost tratat de medicii de la Matei Balș Părintele a mai precizat că fiecare trebuie să-și asume decizia. Iar cine nu se vaccinează, trebuie să-și asume inclusiv riscul de moarte, în cazul în care corpul nu poate lupta cu boala. „Sigur că poți să mori și dacă ești vaccinat, dar șansele sunt mult mai mici..raul cel mai mic”, a mai adăugat el, în timpul predicii. Vasile Ioana s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a fost tratat de medicii de la Matei Balș. După vindecare, preotul a venit în fața altarului și le-a spus credincioșilor despre cum pot (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY