ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [25/10/2021]

 
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
     
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”

Lora, una dintre cele mai apreciate și talentate interprete din showbiz-ul autohton, a trăit o dramă personală. Deși pare zâmbitoare și fericită, vedeta a suferit enorm din cauza celor dragi. Lora, între viață și moarte Lora știe ce înseamnă durerea adevărată. Artista a trecut prin mai multe încercări și nu a reușit să revină. „Am atins un prag al durerii atât de mare încât pur și simplu mi s-a transformat tot, minte, spirit, felul în care vorbesc, cum mă exprim, nu mai am ‘grețuri’, să zic așa, să vorbesc despre orice subiect dificil”, a mărturisit vedeta în studioul lui Cătălin Măruță. Atunci când avea doar patru ani, artista și-a pierdut o ființă dragă. Tatăl Lorei a decedat. Soarta i-a fost nemiloasă. Mama interpretei tot a murit. Cancerul i-a luat viață. Lora e în doliu din ianuarie, 2020. „Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi”, a spus Lora plângând. Lora a crescut la bunici Vedeta o caracterizează că pe o persoană hipersensibilă și fidelă. După ce tatăl artistei a plecat la ceruri, mama a rămas singură și nu s-a recăsătorit. „Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași”, a subliniat Lora. Interpreta povestește că părinții ei au fost inteligenți, frumoși și talentați. Amândoi fiind implicați în activități artistice. „Am crescut la bunici o perioadă, până și-a luat ea toate diplomele să devină farmacist primar și să-și permită să-și cumpere primul apartament în Galați, locul în care am locuit din clasa întâi. A fost greu”, a conchis Lora. Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de LORA (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY