ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [25/10/2021]

 
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
     
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, luni, că e nevoie de „o lună de solidaritate națională” pentru a putea controla pandemia de coronavirus. Acesta a mai susținut că dacă PSD ar intra la guvernare și ar avea Ministerul Sănătății, nu ar putea face mare lucru deoarece ar fi permanent sabotat de Dan Vîlceanu (PNL), ministrul Finanțelor. Alexandru Rafila cere „o lună de solidaritate națională” „Acum vorbim de niște restricții care sunt un soi de mermeleală națională. În fiecare zi se schimbă ceva în niște decizii, la CNSU este președinte domnul Cîțu, la Guvern este șef tot domnul Cîțu, iar cele două hotărâri ale CNSU și hotărârea de Guvern care aprobă hotărârea CNSU sunt diferite. Este clar că discutăm despre niște oameni care lucrează din birou. Controlul acestei pandemii, și eu am lansat o idee, să avem o lună de solidaritate națională pentru a controla această pandemie, este posibilă, dar nu înseamnă numai măsurile de restricție”, a declarat Alexandru Rafila, pentru Antena 3. Deputatul a mai afirmat în această lună de solidaritate națională ar trebui insistat pe vaccinarea anti-COVID, dar ar trebui luate și niște „măsuri responsabile”. Rafila, despre scenariul în care PSD conduce Ministerul Sănătății „PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu pentru că un Minister al Sănătății izolat al PSD este în imposibilitatea de a-și exercita atribuțiile. Gândiți-vă că domnul Vîlceanu e la Ministerul de Finanțe și asta spune tot. Spune clar că Ministerul Sănătății ar fi boicotat în activitate prin acțiunea domnului Vîlceanu, pentru că dânsul face parte din echipa câștigătoare, ori ei au câteva obiective extrem de clare pentru toată lumea în momentul de față care țin mai mult de controlul finanțelor țării. Cum să rezolvi o criză fără să ai resursele necesare? (…) Nu cred că este cineva care să își dorească să gestioneze (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY