ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [25/10/2021]

 
Fabian Ţîrcă, raport după un an de mandat la Primăria Oinacu
     
Fabian Ţîrcă, raport după un an de mandat la Primăria Oinacu

O viziune nouă despre administraţia locală, numeroase proiecte demarate şi multe aflate în faza de implementare, sunt doar câteva dintre realizările primarului comunei Oinacu, Fabian Țîrcă. La un an de la preluarea mandatului, primarul comunei Oinacu prezintă pe pagina personală de socializare câteva dintre proiectele care urmează să fie implementate în localitatea pe care o conduce: ” Astăzi, 25 octombrie 2021, se împlinește un an de când, cu mândrie, urmare a votului dvs, dețin funcția de Primar al comunei Oinacu. A fost un an presărat cu greutăți, generate atât de problemele pe care le-am preluat în Primărie, dar, mai ales, de pandemia de Covid- 19. Nu mă plâng de greutăți, știam ce mă așteaptă, astfel că am încercat, încă din prima zi a mandatului, să duc la bun sfârșit promisiunile făcute dvs, cetățenilor comunei. Mi-aș fi dorit ca astăzi, la aniversarea acestui prim an în calitate de primar, să mă întâlnesc față în față cu dvs, pentru a analiza ceea ce am realizat și pentru a vedea ce mai este de făcut, dar și să găsim, împreună, soluții pentru remedierea diverselor probleme. Din păcate, situația pandemică ne împiedică să facem acest lucru, dar, prin intermediul on-line-ului, al paginii mele de facebook, am putut comunica cu locuitorii comunei, și aceasta va rămâne în continuare o modalitate de comunicare cu dvs. În acest prim an, am reușit să duc la bun sfârșit o serie de proiecte, promisiuni importante din perioada campaniei electorale: monitorizarea video a comunei; modernizarea iluminatului stradal prin introducerea becurilor de tip LED; achiziționarea de utilaje necesare desfășurării activităților de igienizare (tractor nou, remorcă, cisternă, lamă de deszăpezire, tocător de vegetație), utilaje ce nu au existat până acum în dotarea Primăriei; realizarea de spații verzi în comună; modernizarea clădirii vechii primării, unde (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY