ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [25/10/2021]

 
Hypermarketurile, luate cu asalt de români. Rafturile s-au golit, la fel ca anul trecut, de frica restricțiilor
     
Hypermarketurile, luate cu asalt de români. Rafturile s-au golit, la fel ca anul trecut, de frica restricțiilor

Scenariul din martie 2020 se repetă. În mai multe orașe din țară, românii au dat năvală în magazine și au golit unele raioane, pe fondul restricțiilor impuse de guvern, din data de 25 octombrie. Un exemplu în acest sens reprezintă un mare magazin din Cluj, care a rămas fără făină și conserve la raft. De teama unui nou lockdown, românii s-au aprovizionat în weekend cu făină, mălai, zahăr, ulei, sare și conserve. În mai multe hypermarketuri din București, prin stații și bannere au fost transmis clienților să cumpere responsabil, nu pe fond impulsiv. Cifre record, în urma restricțiilor impuse de guvern Nu doar magazinele alimentare au bifat solicitări foarte mari, ci și centrele de testare și de vaccinare. De frica restricțiilor, românii s-au înghesuit în weekend la punctele de administrare a serurilor anti-COVID-19. Astfel, s-au înregistrat cifre record. Sâmbătă a fost ziua în care cei mai mulți români au ales să se vaccineze cu prima doză. Peste 91.000 de români și-au început schema de vaccinare. În total, luni, și-au administrat serul 127.000 de persoane, la nivel național. De asemenea, persoanele care sunt nevoite să se testeze pentru a avea acces în diverse spații publice, au luat cu asalt punctele centrele de testare. Luni, în București, punctele de testare au funcționat la foc automat.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY