ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [25/10/2021]

 
Anchetă! Oameni imunizați cu vaccinul GREȘIT
     
Anchetă! Oameni imunizați cu vaccinul GREȘIT

Este anchetă la un centru de vaccinare din Neamț, după ce trei persoane au cerut să fie vaccinate cu serul AstraZeneca la doza a treia iar cadrele medicale i-au și imunizat deși booster-ul se face în țara noastră doar cu un vaccin pe bază de ARN mesager. Un alt caz identic a fost descoperit și în Brașov. S-a deschis o anchetă la un centru de vaccinare din Neamț, după ce trei persoane au primit serul AstraZeneca la doza a treia. Informațiile au apărut în buletinul de vaccinare transmis de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Potrivit acestora, cele trei persoane ar fi cerut să  li se injecteze serul AstraZeneca. Un caz similar a fost descoperit și în Brașov.   Post-ul Anchetă! Oameni imunizați cu vaccinul GREȘIT apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY