ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [25/10/2021]

 
Ministerul Finanțelor monitorizeazã firmele în domeniul energiei
     
Ministerul Finanțelor monitorizeazã firmele în domeniul energiei

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, a dispus intensificarea analizelor privind posibile distorsiuni ale pieței în domeniul energiei, în contextul îngrijorãrilor legate de creșterea prețurilor la energie și gaze naturale și al anunțului Comisiei Europene, acela de a avea un set de mãsuri și opțiuni pentru a rãspunde la șocul creșterii prețurilor. În acest sens, Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã, prin Direcția Generalã Antifraudã Fiscalã, va desfãșura acțiuni de monitorizare a comportamentului financiar-fiscal al operatorilor economici din domeniu. Acțiunile vizeazã menținerea unui mediu concurențial corespunzãtor și vor completa demersurile instituțiilor cu atribuții în domeniu. Post-ul Ministerul Finanțelor monitorizeazã firmele în domeniul energiei apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY