ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [25/10/2021]

 
Programul SOMA de colectare a deșeurilor reziduale, în perioada 25 – 30 octombrie
     
Programul SOMA de colectare a deșeurilor reziduale, în perioada 25 – 30 octombrie

În săptămâna 25-30 octombrie, intervalul orar 7.30 – 16.00, SOMA va colecta deșeurile reziduale, atât din mediul urban, cât și din mediul rural, din zonele prezentate în programul de mai jos. Programul după care se colectează deșeurile în mediul rural, valabil până la sfârșitul anului 2021, poate fi văzut aici. SOMA Bacău vă prezintă săptămânal programul […] Articolul Programul SOMA de colectare a deșeurilor reziduale, în perioada 25 – 30 octombrie a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY