ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [25/10/2021]

 
Noile restricții au intrat în vigoare. Cum se intră la Paşapoarte, Permise de Conducere şi Înmatriculări Bacău
     
Noile restricții au intrat în vigoare. Cum se intră la Paşapoarte, Permise de Conducere şi Înmatriculări Bacău

Băcăuanii care au treabă la serviciile de Paşapoarte, Permise de Conducere şi Înmatriculări trebuie să fie testați, vaccinați sau trecuți prin boală. Fără certificat verde, accesul este interzis. Începând de luni, 25 octombrie 2021, accesul cetățenilor care se adresează Serviciilor Publice Comunitare  de Paşapoarte și Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Bacău se va face […] Articolul Noile restricții au intrat în vigoare. Cum se intră la Paşapoarte, Permise de Conducere şi Înmatriculări Bacău a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY