ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [24/10/2021]

 
Consultări în PSD Bacău referitoare la criza politică. „PNL să înțeleagă că desenele animate cu Superman s-au terminat!”
     
Consultări în PSD Bacău referitoare la criza politică. „PNL să înțeleagă că desenele animate cu Superman s-au terminat!”

Conducerea Partidului Social Democrat Bacău a desfășurat, în acest weekend, consultări cu primarii și liderii organizațiilor locale social-democrate, pe tema crizei politice și a soluțiilor pentru depășirea acesteia. Au participat parlamentarii formațiunii și Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău. „Consultările pe care le-am purtat în plan local sunt edificatoare sub aspectul că social-democrații băcăuani așteaptă […] Articolul Consultări în PSD Bacău referitoare la criza politică. „PNL să înțeleagă că desenele animate cu Superman s-au terminat!” a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY