ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [23/10/2021]

 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi Covid au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
     
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)

Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 tv, că România se confruntă cu un „dezastru comunitar” și că mulți oameni bolnavi de COVID au murit cu zile. S-a întâmplat asta pentru că nu s-au vaccinat și nu s-au vaccinat pentru că nu au avut încredere în medici și în autorități. Coriu a admis că unele cadre medicale au greșit, ieșind în spațiul public cu afirmații neadevărate despre vaccinul anticoronavirus. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Special B1”, moderată de Nadia Ciurlin pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Daniel Coriu admite că unii medici au greșit în comunicarea privind vaccinarea anti-COVID „Acum cu toții, medici, pacienții noștri, populația generală, toți trăim o traumă colectivă, pandemia este un dezastru comunitar. Nu mai avem locuri în spitale, în secțiile ATI și avem un număr enorm de mare de decese evitabile, adică oameni care au murit cu zile. Au murit că nu s-au vaccinat. Cum am ajuns aici? Neîncredere în mesajul nostru, al medicilor, și neîncredere în mesajul autorităților. Trebuie să recunoaștem cu tristețe că la acest lucru a contribuit și o parte din colegii noștri, puțini, dar ei au transmis un mesaj greșit care a dus în eroare populația și care pune în pericol sănătatea publică. Trebuie să oprim acest fenomen acum, avem mecanisme. E o încălcare a Codului deontologic. Noi avem această obligație față de sănătatea publică, colegii noștri știu. Dacă ajung în Comisia de disciplină procesul e lung, durează ani de zile, la final nu mai are nicio relevanță concluzia. Ce ne dorim noi e să existe mecanisme de rezolvare rapidă a acestor cazuri, vrem o responsabilizare a colegilor noștri, medicii. Sunt profesionști, trebuie să-și asume acest rol social, să transmită în comunitate numai și numai (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY