ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 decembrie 2021

 
 

Cancan [23/10/2021]

 
Claudia Pătrășcanu a făcut ”show” cu jetul de spumă: ”Sexy, sexy, știu că mă vrei…” Și-a spălat mașina în poziții demne de filmele pentru adulți
     
Claudia Pătrășcanu a făcut ”show” cu jetul de spumă: ”Sexy, sexy, știu că mă vrei…” Și-a spălat mașina în poziții demne de filmele pentru adulți

Claudia Pătrășcanu a ”devastat” spălătoria cu apariția ei spectaculoasă! Mască au rămas șoferii care-și spălau mașinile, iar fisele le-au mers în gol! Artista a tras ca o profesionistă Mercedesul pe linie, apoi a coborât, pornind […] Claudia Pătrășcanu a făcut ”show” cu jetul de spumă: ”Sexy, sexy, știu că mă vrei…” Și-a spălat mașina în poziții demne de filmele pentru adulți .

cititi articolul complet în Cancan


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop zilnic 9 decembrie 2021. Vărsătorii pot avea parte de surprize
Horoscop zilnic 9 decembrie 2021. Vărsătorii pot avea parte de surprize
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni (...)
Detaliul care schimbă datele amantlâcului. Infidelitatea Irinei a fost fabricată? Al cui este, de fapt, numărul de (...)
Detaliul care schimbă datele amantlâcului. Infidelitatea Irinei a fost fabricată? Al cui este, de fapt, numărul de telefon din stenograme al presupusului (...)
CANCAN.RO a aruncat bomba! Stenogramele discuțiilor dintre Irina Tănase și presupusul ei iubit, (...)
Un post de televiziune l-a ofertat pe Dan Negru: ”Dă răspunsul când se întoarce din Dubai!” Au avut deja două runde de (...)
Un post de televiziune l-a ofertat pe Dan Negru: ”Dă răspunsul când se întoarce din Dubai!” Au avut deja două runde de negocieri!
Dan Negru e pe cale să pună pe tapet al 22-lea Revelion-maraton al său, ba chiar și un Crăciun (...)
[Toate articolele din: Cancan +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY