ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [23/10/2021]

 
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
     
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele prin care omul își poate prelungi viața – iubirea, credința, grija față de aproape, conștiința superioară, alimentația corectă, conservarea energiei și minimizarea consumului nervos. Invitații Alinei Bădic au fost Eugen Mîrtz și Lucrețiu Tudoroiu. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ediție specială „360 de grade” – Despre conservarea energiei și longevitate Mîrtz a vorbit despre cazul unui bărbat din China care a trăit 256 de ani. Întrebat, pe patul de moarte, care e secretul longevității, acesta a spus: păstrați inima în tăcere, stați ca broasca țestoasă, mergeți vioi ca porumbelul și dormiți precum câinele de pază. Prima e o aluzie la rugăciunea inimii, a doua este o postură din yoga care ajută la interiorizare, a treia se referă la iubire, iar ultima se referă la trezirea conștiinței superioare. Deci pacea și liniștea interioară reprezintă secretul longevității. „Într-un final, întrebat totuși care este aspectul cel mai important, el a spus că a trăit atât de mult datorită minții sale”, a continuat Eugen Mîrtz. Cei trei au mai vorbit și despre conservarea energiei și minimizarea consumului nervos. „Trebuie să avem grijă și unul de altul, nu merge doar să ne hrănim sănătos. Trebuie să înțelegem că un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează. De ce? Pentru că atunci când ne racordăm la planurile dumnezeirii, la lumea spirituală înțelegem cauzele lucrurilor care ni se întâmplă. Stresul e sentimentul de nedreptate pe care eu îl simt, că mi se întâmplă lucruri rele și eu cred că nu le meritam când, de fapt, eu le meritam și greșelile trebuie plătite”, a spus, la rândul său, Lucrețiu (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY