ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [23/10/2021]

 
Tot ce trebuie să știi despre un marketplace
     
Tot ce trebuie să știi despre un marketplace

Conținut oferit de: negociat.ro. În fiecare sezon, unul sau două marketplace-uri vede lumina zilei, piața marketplace ocupă un procent semnificativ din comerțul online. Fenomenul marketplace a devenit un element major pentru schimburile digitale conform celor trei mari tipologii de schimburi:(B2B), (C2C) sau B2C. Datorită diferitelor tehnici utilizate, companiile se gândesc la un model business ideal, în funcție de țintă. Ce este marketplace? Un marketplace este pur și simplu un site e-commerce, unde un număr mare de vânzători își pot adăuga produsele spre vânzare viitorilor clienți. Un site  marketplace acționează asemeni unui intermediar între vânzător (cel care va vinde produsele) și cumpărător (cel care achiziționează produsele) cel din urma  primind produsele cumparate la ușa casei prin livrare rapida. Pentru cei care vor să afle mai multe lucruri despre marketplace, am adunat informații despre acest subiect. Cum funcționează ? Dacă cauti listă marketplace România sau platforme e-commerce, vei vedea că deja sunt o mulțime. Acest tip de platforme se întrețin datorită comisioanelor provenite din diferitele tranzacții efectuate. Un marketplace propune în general o mare varietate de produse, fizice sau digitale. Caută în marketplace pentru a te convinge și tu de această varietate. Platforme magazin online precum Amazon, eBay, emag sau negociat.ro sunt marketplace. Majoritatea produselor provin din mărci cunoscute sau din domeniul fashion, gastronomie sau,chiar literatură. Dacă ești interesat de Facebook marketplace România trebuie să știi că Facebook marketplace îi permite companiei tale să își vândă produsele pe una din cele mai mari și mai cunoscute rețele sociale din România. Marketplace facebook este o piață care le permite companiilor să își vândă produsele alături de utilizatori obișnuiți Facebook. Care sunt (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY