ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [22/10/2021]

 
Stelian Ion: PNL e la mâna PSD / Klaus Iohannis a criticat vehement PSD, dar acum îl găsește frecventabil / PNDL 3 are toate ingredientele unui furt (VIDEO)
     
Stelian Ion: PNL e la mâna PSD / Klaus Iohannis a criticat vehement PSD, dar acum îl găsește frecventabil / PNDL 3 are toate ingredientele unui furt (VIDEO)

Stelian Ion (USR), fost ministru al Justiției, a declarat vineri, pentru B1 tv, că ieșirea USR din Guvernul Cîțu a fost măsura corectă, căci nu puteau fi complici la adoptarea, după cum voia PNL, a programului ”Anghel Saligny” (PNDL 3), care e „un program cu toate ingredientele unui furt”. Ion a mai spus că, după ani în șir în care a criticat PSD, președintele Klaus Iohannis se pare că acum preferă acest partid. PNL și PSD au refăcut astfel USL. Stelian Ion a mai susținut că acum PNL e la mâna PSD, dar, cumva, apropierea e firescă deoarece cele două partide sunt obișnuite să colaboreze și să-și împartă puterea. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Special B1”, moderată de Nadia Ciurlin pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Stelian Ion susține că PNL și PSD au refăcut USL, cu sprijinul lui Klaus Iohannis „Când am depus jurământul, la depunerea mandatului de deputat, apoi la primirea mandatului, chiar la Cotroceni, de ministru, nu am jurat credință dlui Iohannis, am jurat că vom respecta Constituția, legile țării și vom face tot ce depinde de noi pentru binele acestei țări. Când se pune în discuție un program (PNDL 3) care are ingredientele unui furt, unei sifonări masive din anul public, cum au fost programele foarte criticate PNL în epoca Dragnea, acele PNDL-uri, și USR se opune… Am fost foarte clari și cred că am avut poziția foarte corectă. Lecția învățată de noi este că trebuie să ne facem în continuare datoria, spre deosebire de celelalte partide care au tot felul de schimbri de direcție. Iată dl președinte împinge PNL să-și schimbe direcția la 180 de grade. Deși în anii trecuți a avut un discurs vehement împotriva PSD, cel mai mare dușman al poporului, acum iată e foarte frecventabil PSD și e preferabil celor din USR, cu care nu poți domnule (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY