ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [22/10/2021]

 
History Channel a donat cărți pentru 25 de licee din România. „Sperăm că tinerii din România privesc cu îndrăzneală spre viitor”
     
History Channel a donat cărți pentru 25 de licee din România. „Sperăm că tinerii din România privesc cu îndrăzneală spre viitor”

După ultima campanie de succes din 2019, postul de televiziune History Channel a anunțat vineri că va face o donație către 25 de licee din România, din 13 județe. Campania va începe anul acesta pe 25 octombrie, marcând 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai al României. Liceele beneficiare județele Alba, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt și Teleorman. Peste 16,000 de elevi vor avea acces la cele mai noi titluri despre istoria României și Europei La finalul campaniei, peste 16,000 de elevi vor avea acces la cele mai noi titluri despre istoria României și Europei. Campania celor de la History Channel este susținută de librăria on-line Libris.ro și Salvați Copiii România  „Ultima dată când am donat cărți școlilor românești, am inclus un citat de la respectatul istoric român Nicolae Iorga:„ O persoană care nu își cunoaște istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții ”. De data aceasta vrem să aducem un omagiu Regelui Mihai, al cărui impact nu numai asupra istoriei României, ci și asupra istoriei Europei trebuie amintit și sărbătorit.În celebrul său discurs în Parlament în urmă cu 10 ani, Regele Mihai a spus că „Nu putem avea un viitor fără să ne respecte trecutul. Sperăm că tinerii din România privesc cu îndrăzneală spre viitor în timp ce își amintesc și apreciază calea creată pentru ei de curajoșii predecesori, precum Regele Mihai „, a declarat Izabella Wiley, conform romania-insider.com Cărțile sunt destinate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a Potrivit unui comunicat de presă, cărțile sunt adresate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, profilul cărților fiind istoria românească și europeană contemporană. „Fiecare liceu va primi un set de cărți istorice reprezentative semnate, printre altele, de istorici români de renume precum și de scriitori de renume (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY