ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [21/10/2021]

 
Coadă de ambulanțe la Floreasca. Mașinile cu pacienți bolnavi de Covid-19 nu mai au loc în fața unității medicale (FOTO)
     
Coadă de ambulanțe la Floreasca. Mașinile cu pacienți bolnavi de COVID-19 nu mai au loc în fața unității medicale (FOTO)

Imaginile surprinse de martori, atât la Spitalul Floreasca, cât și la Spitalul Sf. Pantelimon din București, par desprinse din filme. Cozile de mașini, în care așteaptă pacienți bolnavi de COVID-19 aproape au blocat circulația, în cursul zilei de joi. O imagine din fața Spitalului de Urgență Florească, realizată de dr. Niss Francisc, surprinde modul în care ambulanțele s-au închesuit în fața unității medicale. Mașinile ce aduc pacienți bolnavi de COVID-19 la spital nu mai încap în parcarea din față, așa că staționează în intersecția dintre Clalea Floreasca și Șoseaua Ștean cel Mare. „Am copilărit pe Dorobanți, la câțiva zeci de metri de Dinamo și Spitalul Floreasca. Am făcut stagii în spital și am privit din balcoanele rezervelor câteva lupte pe terenul de fotbal al lui Dinamo. Acum privim neputinciosi la un razboi, sau cel putin o bătălie pe care România a pierdut-o…”, a scris medicul pe contul său de Facebook. Cozi de ambulanțe au fost și la Spitalul Sf. Pantelimon din București, unitate medicală în care sunt tratați pacienții bolnavi de COVID-19. Aproape 20.000 de pacienți COVID-19 sunt internați în spitale Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 16.110 noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 3.018  sunt în Bucureşti. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.110 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 228 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Până astăzi, 43.487 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 20.10.2021 (10:00) – 21.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 448 de decese (215 bărbați și 233 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY