ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [21/10/2021]

 
Mamă și fiică, descoperite îngropate în curtea casei, după 15 ani. Cum și-a ademenit criminalul victimele
     
Mamă și fiică, descoperite îngropate în curtea casei, după 15 ani. Cum și-a ademenit criminalul victimele

Descoperire macabră în Târgu Neamț. Trupurile a două persoane date dispărute în urmă cu 15 ani, o copilă și mama ei, au fost descoperite îngropate, într-o curte, informează Gândul. Este vorba despre o fetiță, Andreea și Magdalena Ursu, din Buhuși (Bacău), care în decembrie 2006, când au fost date în urmărire națională și internațională, aveau 5 ani, respectiv 26 de ani. După 15 ani, rămășițe din trupurile celor două persoane dispărute au fost găsite în curtea tatălui fetei, Ilie Arhip, din Târgu Neamț. Bărbatul le-ar fi omorât după ce s-a întâlnit în oraș cu femeia de care era despărțit și fetița minoră. Invitația ar fi venit din partea presupusului criminal, care s-ar fi oferit să cumpere niște haine pentru cea mică. Oasele victimelor, descoperite în curtea fostului tată și soț Marți, 19 octombrie a avut loc o percheziție domiciliară la locuința lui Ilie Arhip, iar polițiștii au descoperit rămășițele. Presupusul criminal a fost reținut pentru 24 de ore, i s-a întocmit dosar penal și ulterior, a fost sesizat Tribunalul Neamț, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, începând de miercuri, pentru infracțiunea de omor calificat. „La data de 19.01.2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia in anul 2006 a două victime, mama și fiica minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment victimele unei infracţiuni de omor”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Bunicul fetiței dispărute și-a pierdut orice speranță de ani buni Într-un interviu oferit în urmă cu 7 ani, de bunicul fetiței, Mihai Ursu, își exprima lipsa de speranță. „Tatăl fetiței, m-a mințit. Nepoata și mama ei, fiica mea, se aflau la mine, erau sub ocrotirea mea. El a venit și m-a rugat să le dau voie celor doua să meargă cu el, în oraș, ca să le cumpere (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY