ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [21/10/2021]

 
Selly e mai sărac decât pare? Idolul adolescenților stă cu chirie
     
Selly e mai sărac decât pare? Idolul adolescenților stă cu chirie

Selly este idolul adolescenților din România. Milioane de fete și băieți îl urmăresc pe rețelele de socializare și visează la o viață de lux. Cât cheltuiește Selly Tânărul câștigă mult și nu se rușinează să etaleze luxul care îl înconjoară. Spre uimirea fanilor, Selly nu stă în propria locuință, ci închiriază un apartament în zona Băneasa din București. În fiecare lună, Selly trebuie să scoată din buzunar câte trei mii de euro ca să-și asigure traiul într-o locuință de lux. Costul apartamentului îl depășește Dormitoare generoase, băi spațioase, un living imens, o bucătărie stilată, dar și o terasă încălzită îi oferă confortul de acasă. Selly locuiește împreună cu Smaranda (iubita bloggherului) și cele două pisici, pe care le-au adoptat recent. „Într-un an, în care eu stau aici, eu cheltui practic 28.200 de euro, plus TVA. O grămadă de bani, o sumă foarte mare de bani. Așadar, de ce să plătesc an de ani acești bani și la final să nu am nimic?”, precizează Selly pe YouTube. Momentan, Selly nu își planifică să se mute în propria casă. Tânărul consideră mai oportun să investească într-o afacere profitabilă decât într-un apartament de fițe. Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de SELLY (@selly)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY