ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [20/10/2021]

 
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?
     
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?

Foxconn, dezvoltatorul ce produce electronice de consum pentru Apple, a dezvoltat noile sale vehicule electrice, o etapă importantă pentru producătorul taiwanez de a lucra împreună cu cei de la Apple pentru viitorul Apple Car. Foxconn, un posibil concurent pentru Tesla Autovehiculele de tip sedan și SUV sunt modele concept pe care producătorul taiwanez dorește să le producă la scară largă, dar nu sunt marcă proprie. Vehiculele prezentate au fost fabricate de către Foxtron, o întreprindere deținută de Foxconn și producătorul auto Yulon Motor. Alături de Pininfarina, compania italiană de design, sedanul produs de Foxtron va fi vândut de un de un producător auto nespecificat, iar autovehiculul de tip SUV va fi vândut sub marca celor de la Yulon, iar acesta este programat să intre pe piața din Taiwan în 2023.  Viitorul Apple Car  Mașina Apple reprezintă visul oricărui producător de mașini electrice. Este, totuși, posibil ca relația pe care producătorul taiwanez o are cu Apple să lucreze în favoarea acestora. Legătura puternică dintre Foxconn și Apple s-a întărit în momentul în care a început să scoată mult mai multe produse electrice, iar acum, 50% din vânzările Foxconn sunt reprezentate de produsele Apple.  Oricum, automobilul Apple este departe de realitate, mai ales după ce șeful proiectului a plecat la Ford. Mașina de la Apple este cel mai așteptat produs din partea americanilor, dar aceștia nu au adus deloc în discuție dezvoltarea proiectului.  În comparație, BMW, Hyundai, Volkswagen și Tesla lucreză aprig pentru a dezvolta viitorul mașinilor electrice și cheltuiesc miliarde de dolari pentru acestea.  Chiar și așa, Foxconn a făcut progrese considerabile. Compania taiwaneză a semnat un acord cu Fisker, dar și un parteneriat cu conglomeratul de stat PTT din (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY