ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [20/10/2021]

 
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția Română!”
     
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția Română!”

Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelăciune ce a luat în vedere conducătorii auto. Un număr mare de șoferi au primit pe adresele lor de e-mail o înștiințare de la „Brigada de Poliție Rutieră” în care le este adusă în vedere faptul că aceștia au depășit limita de viteză. Poliția Română s-a autosesizat În urma unui anunț pe pagina lor de Facebook, Poliția Română trage un semnal de alarmă asupra unei noi metode de înșelăciune ce se propagă prin intermediul e-mailului, în care conducătorii auto sunt înștiințați că au depășit limita legală de viteză. Poliția Română îi sfătuiește pe conducătorii auto să nu dea curs acestui tip de înșelăciune. „Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!”, transmit polițiștii din cadrul IGPR, pe pagina oficială de Facebook.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY