ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [20/10/2021]

 
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena 1
     
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena 1

Radu Vâlacn a făcut un anunț care i-a încântat profund pe fanii din mediul online. Prezentatorul de la Antena 1 a elucidat, în sfrâzit, misterul și a precizat ce se întâmplă cu sezonul 6 din Insula Iubirii. Soțul Adelei Popescu a fost în mijlocul unor controverse în ultimul timp, în special după apariția la Masked Singer România. S-a zvonit că Radu Vâlcan ar fi încheiat colaborare cu Antena 1, dar vedeta a negat vehement aceste informații. Radu Vâlcan a spus ce se întâmplă, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii Formatul difuzat la Antena 1 a fost prezentat încă de la început de către Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu le-a fost alături concurenților încă din 2015, atunci când emisiunea a debutat în România. În 2020, Insula Iubirii nu a mai fost difuzată, pentru că filmările nu ar mai fi putut avea loc, din cauza pandemiei. Acum, formatul pare să revină în forță, iar prezentatorul va fi Radu Vâlcan. „Eu vă zic așa. Insula iubirii 6. Zi frumoasă!”, a transmis Radu Vâlcan pe contul său de Facebook. Pentru moment, nu au fost comunicate data de lansare sau data la care încep filmările, însă un lucru este cert, emisiunea va reveni pe micul ecran, având în vedere că a început și castingul. Radu Vâlcan nu a închieat colaborarea cu Antena 1 În sezonul 2 de Masked Singer România, Radu Vâlcan a fost una dintre măștile deghizate și prezente în platoul de la Pro tv. În acest context, s-a zvonit că prezentatorul ar fi schimbat postul și ar fi dorit să plece de la Antena 1 la Pro tv. „Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1. Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar, într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a declarat el, pentru Fanatik. View this post on Instagram A post shared by Masked (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY