ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Capital [20/10/2021]

 
Cetatea de Scaun a Sucevei găzduiește a patra dezbatere publică națională „Turismul Românesc: Între impas și oportunitate”
     
Cetatea de Scaun a Sucevei găzduiește a patra dezbatere publică națională „Turismul Românesc: Între impas și oportunitate”

Dezbaterea organizată la Suceava, în Cetatea de Scaun, aduce față în față autoritățile locale cu mediul de afaceri, reprezentanți din domeniul turistic la nivel regional și național, în dorința de a găsi oportunități de creștere și dezvoltare a turismului, în toate formele sale: religios, balnear, istoric, de agrement, ospitalier. Evenimentul va fi moderat de către […]

cititi articolul complet în Capital


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Capital +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY