ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [19/10/2021]

 
(VIDEO) Iohannis: Valul 4 se dovedește mult mai agresiv
     
(VIDEO) Iohannis: Valul 4 se dovedește mult mai agresiv

Președintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă, marți, la Palatul Cotroceni, în cea mai neagră zi de la începutul pandemiei, cu 561 de morți și aproape 19.000 de infectări. „18.000, Nu este un simplu număr. Sunt 18.000 de români care stau cu teamă de necunoscut. Fiecare dintre ei cu familii, oameni dragi. 574. Nu este un simplu număr, sunt inimi de români care au încetar să mai bată, oameni care, în urmă cu câteva săprtămâni, se bucurau de viață. Lasă acum în urmă lacrimile. Oameni care îi pierd pe cei pe care îi iubesc, oameni care îngroapă acum și o parte din sufletul lor. 1805. Nu este doar un număr, sunt oameni care se luptă minunt de minut pentru fiecare respirtație. Toate acestea sunt doar raportările zilei de azi. Sunt milioane de români afectați, cu viețile schimbate, de multe ori ireversibil. Spotale arhipline, medici epuizați. Acest coșmar ne arată că valul 4 se dovedește mult mai agresiv”, a spus Klaus iohannis. „Campania de vaccinare s-a mișcat mult prea lent. Pregătirile au fost deficitare. Acum ceea ce mai contează este să reușim să depășim această cumpănă. Cifrele confirmă că nu s-a făcut ceea ce a trebuit până acum. Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii pentru instituirea unor măsuri clare restrictive, singurele care mai pot diminua răspândirea infectărilor. Orice alte teme trec în plan secund, nimic nu este mai presus de viață. Medicii din spitalele noastre duc o luptă epuizantă pentru viață,“ a spus (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cod galben de ceaţă în zeci de localităţi din Dolj
Cod galben de ceaţă în zeci de localităţi din Dolj
Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceaţă, valabil astăzi, până la ora (...)
Iridex este supărată pe Garda de Mediu că a amendat-o fiindcă nu respectă legea
Iridex este supărată pe Garda de Mediu că a amendat-o fiindcă nu respectă legea
Iridex este supărată pe Garda de Mediu că a amendat-o fiindcă nu respectă legea. După ce a fost (...)
SCMU Craiova – Arcada Galați 2-3 / Lică: „Trebuie să ne mulțumim cu un punct“
SCMU Craiova – Arcada Galați 2-3 / Lică: „Trebuie să ne mulțumim cu un punct“
Căpitanul formației masculine de volei SCMU Craiova, Laurențiu Lică, s-a împăcat greu cu înfrângerea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY