ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

ProSport [19/10/2021]

 
Iuliu Mureșan a explicat ce se întâmplă cu jucătorii de la Dinamo pe care Mircea Rednic vrea să îi dea afară: „Nu intră în vederile lui”
     
Iuliu Mureșan a explicat ce se întâmplă cu jucătorii de la Dinamo pe care Mircea Rednic vrea să îi dea afară: „Nu intră în vederile lui”

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a vorbit despre situația jucătorilor de care antrenorul Mircea Rednic vrea să scape: Constantin Nica (28 de ani) și Cătălin Țîră (27 de ani). Deși a semnat în […] Iuliu Mureșan a explicat ce se întâmplă cu jucătorii de la Dinamo pe care Mircea (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alexandru Cicâldău, cerut căpitan la Galatasaray: „Are stofă de lider! E cel mai puternic candidat la acest post”. Laude (...)
Alexandru Cicâldău, cerut căpitan la Galatasaray: „Are stofă de lider! E cel mai puternic candidat la acest post”. Laude pentru fostul jucător din Bănie
Românul Alexandru Cicâldău pare a fi unul dintre cei mai apreciați jucători de la Galatasaray (...)
Jean Vlădoiu, propunere pentru postul de selecționer al naționalei României. Mesaj pentru Răzvan Burleanu și FRF: „Adi (...)
Jean Vlădoiu, propunere pentru postul de selecționer al naționalei României. Mesaj pentru Răzvan Burleanu și FRF: „Adi Mutul la națională!”
FC Argeș a reușit să învingă la Arad (1-0) după un meci halucinant, dominat de UTA de la un capăt la (...)
Simona Halep îi face concurență Emmei Răducanu! Românca apare într-o reclamă spectaculoasă de Sărbători | (...)
Simona Halep îi face concurență Emmei Răducanu! Românca apare într-o reclamă spectaculoasă de Sărbători | VIDEO
După ce Emma Răducanu (19 ani) a filmat în cea mai scumpă reclamă de Crăciun din istoria Marii (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY