ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [19/10/2021]

 
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
     
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota

Miercuri, 20 octombrie 2021, parlamentarii partidului UDMR vor fi prezenți în sală la ședința comună privind investirea noului Cabinet Cioloș, dar aceștia nu vor vota, anunță Csoma Botond, deputat din partea UDMR, pentru Agerpres.  „Vom fi prezenţi în sală, la dezbateri şi la vot, dar nu vom vota” Această decizie a fost luată marți, în cadrul unei întâlniri a parlamentarilor ce fac parte din partidul UDMR. „Am avut o şedinţă a grupurilor reunite de la Senat şi Camera Deputaţilor, unde am luat următoarea decizie: vom fi prezenţi în sală, la dezbateri şi la vot, dar nu vom vota. Vom fi prezenţi, dar nu vom vota – aceasta este decizia UDMR-ului”, a precizat Csoma Botond. De asemenea, în cazul în care Cabinetul Cioloș nu va trece de votul parlamentului, partidul UDMR e dispus să participe la noi consultări, a spus Csoma Botond. „Sigur, vom participa la consultări şi să vedem, să avem cât mai repede un Guvern. Depinde foarte mult de domnul preşedinte pe cine va desemna prim-ministru şi de capacitatea acelei persoane să coaguleze o majoritate în Parlament.”, a adaugat liderul deputaților UDMR, Csoma Botond. Pentru ca lista de miniștri și programul de guvernare al Cabinetului Cioloș să meargă mai departe, acesta are nevoie de 234 de voturi favorabile. Cadrul legislativ acordă încredere noului guvern doar dacă acesta atinge votul favorabil al majorității, al deputaților și al senatorilor. Calendarul investirii Guvernului Cioloș Marți, 19 octombrie 2021, au loc audierile privind structura Cabinetului Cioloș Miercuri, 20 octombrie 2021, are loc plenul comun „Am aprobat programul privind zilele de marţi şi miercuri, care cuprinde audierea miniştrilor desemnaţi în Guvernul Cioloş şi şedinţa plenului reunit pentru miercuri, începând cu ora 10,00. Marţi, va fi o zi plină de audieri. Până miercuri dimineaţă, la ora 9,00, aşteptăm (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY