ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [19/10/2021]

 
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
     
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)

Leila George divorțează de Sean Penn. Actrița australiană a înaintat actele de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles. Cei doi erau căsătoriți din 2020, notează The Independent. Căsnicia dintre Leila George și Sean Penn a rezistat un an Leila George și Sean Penn s-au căsătorit pe 30 iulie 2020, nuntă pe care Penn a catalogat-o drept „o nuntă COVID”. „Mă refer la faptul că am avut un oficial municipal pe Zoom și noi eram acasă, cu cei doi copii ai mei și fratele ei și ne-am căsătorit în acest fel”, a spus actorul, la acea vreme. Leila George e cunoscută pentru rolurile din „Animal Kingdom” (TNT) și „Western The Kid” (2019), regizat chiar de tatăl ei, Vincent D’Onofrio. Sean Penn este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, cu două Premii Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal: „Mystic River” – 2003 și „Milk” – 2008.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY