ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [18/10/2021]

 
Dan Barna: USR a venit cu o propunere de premier și a spus că e gata să-și asume guvernarea, în timp ce PSD și PNL doar au ridicat din umeri. Marți, această criză poate fi încheiată (VIDEO)
     
Dan Barna: USR a venit cu o propunere de premier și a spus că e gata să-și asume guvernarea, în timp ce PSD și PNL doar au ridicat din umeri. Marți, această criză poate fi încheiată (VIDEO)

Dan Barna, propunerea USR pentru funcția de ministru de Externe, a declarat luni, pentru B1 tv, că USR a venit cu o propunere de premier și s-a oferit să guverneze România într-o perioadă de criză, în timp ce PSD și PNL nu au făcut decât să ridice din umeri. Barna a amintit că, la consultările cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotorceni, PSD și PNL nu au venit cu propuneri de prim-ministru. Dan Barna a mai afirmat că România ar putea ieși chiar mâine din criza politică dacă Guvernul Cioloș ar fi votat. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Dan Barna, despre Guvernul Cioloș ca soluție pentru ieșirea din criza politică „România are disperată nevoie de un Guvern cu drepturi depline pentru a lupta cu pandemia, cu situația prețurilor la energie și pentru a demara ceea ce statul român s-a angajat în fața Comisiei Europene, ca cele 30 de miliarde din PNRR să înceapă să fie plătite României. De aproape două luni suntem în criză pentru că premierul demis de Parlament nu și-a dat demisia. În toate țările civilizate, când premierul pierde susținerea parlamentară, își dă demisia și vine alt prmeier. La noi se încearcă diverse variante de democrație originală care nu funcționează. Ce au făcut azi USR și Cioloș a fost să vină în fața Parlamentului să spună: noi, USR, spre deosebire de celelalte două partide care au fost la Controceni si au spus, ridicând din umeri, ”nu avem nicio propunere, nu știm ce să facem”, noi am venit cu propunere de premier, am venit cu un cabinet și venim în fața Parlamentului și suntem gata să ne asumăm guvernarea țării în această situație de criză. E singurul partid care a făcut asta, celelalte două nu au venit cu o propunere, deci ele nu au soluții”, a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY