ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [18/10/2021]

 
Atac sângeros într-o piaţă din Nigeria: “Au venit pe motociclete şi au început să tragă la întâmplare”
     
Atac sângeros într-o piaţă din Nigeria: “Au venit pe motociclete şi au început să tragă la întâmplare”

Zeci de oameni au fost ucişi de persoane înarmate aparţinând unei grupări criminale care au atacat o piaţă din nord-vestul Nigeriei, potrivit AFP, citată de Agerpres. Cel puţin 30 de oameni şi-au pierdut viaţa în atacul de duminică seara din piaţa oraşului Goronyo, a precizat purtătorul de cuvânt al statului nigerian Sokoto, Muhammad Bello. Atacul a provocat numeroase victime, duminica fiind zi de târg, a adăugat acesta. „Au venit pe motociclete şi au început să tragă la întâmplare, era evident că veniseră să omoare”, a relatat un martor citat de Xinhua. În urmă cu 10 zile, cel puţin 19 oameni au fost ucişi într-un atac similar într-o piaţă din Sabon Birni, tot în Sokoto.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY