ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [18/10/2021]

 
Medic primar la ATI: România ar putea da naștere unei noi variante de Covid-19, cea mai periculoasă dintre toate
     
Medic primar la ATI: România ar putea da naștere unei noi variante de Covid-19, cea mai periculoasă dintre toate

În contextul în care doar săptămână trecută au murit aproape 2.500 de oameni de Covid și am avut cel mai mare număr de îmbolnăviri într-o singură zi – 16.743, apar medici care spun că în Romania ar putea oricând să apară o nouă variantă a virusului. “Ceea ce știm de când se tot schimbă variantele virale este că fiecare variantă nou-apărută a fost o variantă mai transmisibilă, cu contagiozitate mult mai ridicată. În România în acest moment, în care peste 20-25 % este rata de pozitivitate a testelor, ne arată că transmiterea virusului în comunitate este una extrem de intensă și în urma acestei multitudini de multiplicări ale virusului poate să apară o variantă virală. Întotdeauna variantele acestea virale au apărut unde nu a fost controlată transmiterea virusului. Varianta indiană a apărut atunci când erau peste 300-400.000 de cazuri pe zi. În România, la o asemenea viteză de transmitere a virusului, oricând poate să apară o nouă variantă virală”, spune Radu Țincu, medic primar ATI al Spitalului Floreasca, potrivit Stirile Pro tv. Luni au fost raportate 261 de decese, din care 238 erau nevaccinați Luni au fost raportate 261 de decese, din care 238 erau nevaccinați. De la începutul pandemiei, 42.042 de persoane au murit în România din cauza Covid-19. România, cea mai mică rată de vaccinare din Uniunea Europeană Valul 4 al pandemiei a găsit România cu cea mai mică rată de vaccinare din Uniunea Europeană, de numai 30%, ceea ce face ca populația să devină extrem de vulnerabilă la varianta Delta a coronavirusului Sars-Cov-2. Țara noastră are acum una dintre cele mai mari mortalități din lume cauzată de Covid-19, ceea ce a făcut să reacționeze până și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care a trimis o echipă în România pentru a vedea din ce cauză avem atât de multe decese care puteau fi (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
SCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit cu capul sus din meci
SCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit cu capul sus din meci
Foarte greu să obținem ceva dintr-un meci în care diferența de valoare dintre cele două echipe este (...)
Copiii aprind luminile din bradul de Crăciun în Satul Regal de la Săvârşin
Copiii aprind luminile din bradul de Crăciun în Satul Regal de la Săvârşin
Două sute de copii de la Liceul Tehnologic „Regele Mihai I” şi de la Grădiniţa „Regina-Mamă Elena” (...)
Dragoș Săvulescu a devenit tată cu ajutorul unei mame surogat, în SUA
Dragoș Săvulescu a devenit tată cu ajutorul unei mame surogat, în SUA
Fost acționar al echipei de fotbal Dinamo, afaceristul Dragoș Săvulescu, de 47 de ani, a devenit (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY