ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [17/10/2021]

 
Rata de infectare Covid continuă să crească în București. Indice de 16,27 la mie, duminică
     
Rata de infectare COVID continuă să crească în București. Indice de 16,27 la mie, duminică

Rata de infectare cu COVID-19 a fost actualizată, duminică la nivelul municipiului București, de către Direcția de Sănătate Publică. Indicele a ajuns a 16,27 la mia de locuitori, în creștere, față de sâmbătă: 16,1. Sâmbătă, rata de infectare, la nivelul sectoarelor Capitalei se situa astfel: Sectorul 1: 18.41 Sectorul 2:  16.57 Sectorul 3: 13.42 Sectorul 4: 16.74 Sectorul 5: 16.48 Sectorul 6:  17.06 Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a respins propunerea INSP de carantinere a Bucureştiului şi a judeţului Ilfov. Anterior, propunerea fusese respinsă şi de grupul tehnico-ştiinţific din subordinea CNSU.Comitetul a decis, însă, intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY