ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [17/10/2021]

 
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
     
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiștii, în județul Prahova, pe raza comunei Berceni. Bărbatul, care era dat în urmărire națională, fusese observat de un echipaj de poliție în zona în care își are domiciliul. Din păcate, nu s-a supus somației și a fugit de polițiști, iar aceștia au tras mai multe focuri de armă. Unul dintre gloanțe l-a nimerit. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale și l-a transporte la spital. Din păcate, odată ce va fi externat, acesta va ajunge pe mâna polițiștilor, pentru  a-și executa o pedeapsa. Astfel, întreaga aventură a fugarului s-a sfârșit, deoarece acesta își va ispăși pedeapsa pentru faptele comise de îndată ce va fi externat. Fugarul era urmărit naţional, fiind condamnat pentru vătămare corporală din culpă şi lovire sau alte violenţe. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY