ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [16/10/2021]

 
SCMU Craiova a muncit din greu, dar s-a ales doar cu un punct din meciul cu Mioveni
     
SCMU Craiova a muncit din greu, dar s-a ales doar cu un punct din meciul cu Mioveni

Debutul în Divizia A1 pe propriul teren nu a fost, per total, așa cum se așteptau voleibalistele de la SCMU Craiova. Gruparea din Bănie a muncit enorm cu Dacia Mioveni, o altă formație nou-promovată, dar, la final, tabela a indicat un scor care nu a fost pe gustul celor prezenți la meci: 2-3 (26-24, 24-26, 26-24, 19-25, 13-15). Partida a contat pentru etapa a doua a noului sezon din Divizia A1. Primul set a fost unul de mare luptă, cu multe răsturnări de scor și cu puncte spectaculoase. Dacia Mioveni a început mai bine meciul și s-a distanțat la 10-3, moment în care Lucian Zlotea a fost nevoit să solicite time-out. A fost o decizie excelentă, pentru că fetele sale s-au motivat, au jucat cu mai multă ambiție, iar concentrarea le-a revenit. Treptat, setul s-a echilibrat, ba mai mult de atât craiovencele au trecut și în avantaj, scor 18-17. Până la finalul actului, fetele lui Zlotea nu au mai cedat inițiativa și s-au impus cu 26-24. În setul secund jocul a fost cam asemănător, doar că au apărut și greșelile, atât de o parte, cât și de cealaltă. S-a mers tot cap la cap până la scorul de 24-24, când craiovencele au făcut două erori pe preluare și s-au văzut egalate la seturi după 26-24. Echilibrat, echilibrat..dar Mioveni tot n-a cedat! Echilibrul s-a menținut și după 1-1, niciuna dintre cele două formații nerenunțând la gândul unei victorii. În acest act s-au evidențiat Ramona Marciu și Ana Stoian de la SCMU Craiova, care au adus puncte în momentele cheie. Ca și în seturile precedente, scorul a fluctuat, la fel și jocul celor două combatante, dar câștig de cauză a avut, într-un final, gruparea lui Zlotea. Din nou diferența s-a realizat la scorul de 24-24, când adversarele au greșit două atacuri succesive, iar scorul s-a făcut 2-1 în favoarea gazdelor. Lupta s-a dat până la ultimul punct, dorința de victorie a fost una uriașă (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
SCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit cu capul sus din meci
SCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit cu capul sus din meci
Foarte greu să obținem ceva dintr-un meci în care diferența de valoare dintre cele două echipe este (...)
Copiii aprind luminile din bradul de Crăciun în Satul Regal de la Săvârşin
Copiii aprind luminile din bradul de Crăciun în Satul Regal de la Săvârşin
Două sute de copii de la Liceul Tehnologic „Regele Mihai I” şi de la Grădiniţa „Regina-Mamă Elena” (...)
Dragoș Săvulescu a devenit tată cu ajutorul unei mame surogat, în SUA
Dragoș Săvulescu a devenit tată cu ajutorul unei mame surogat, în SUA
Fost acționar al echipei de fotbal Dinamo, afaceristul Dragoș Săvulescu, de 47 de ani, a devenit (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY