ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [16/10/2021]

 
Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
     
Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”

Renumitul vlogger Selly a trecut prin niște momente mai puțin plăcute și spune că evenimentul putea lua chiar o turnură tragică. Episodul neferict a fost relatat chiar de el, pe Instagram. Vloggerul Selly, mesaj neașteptat în miez de noapte „Un pic mai mult vom sta în această seară, băieți. Va fi o seară mai lungă, ca să ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare, furând prezoanele de la roți. Așa că se face o anchetă, să vedem ce s-a întâmplat, totuși, că nu e normal așa ceva”, a spus Selly pe Instagram, în timp ce se filma lângă mașina lui și lângă două mașini de poliție, potrivit protv.ro. Vloggerul a subliniat că va acționa în consecință. „Dacă la numărul de înmatriculare am crezut că e doar o glumă foarte proastă, bă, la asta cu furtul de prezoane putea să se desprindă roata, puteam să intru într-un șanț, puteam să intru în cineva, în altă persoană, Doamne ferește, să pățesc ceva eu sau altă persoană. Plus să pățească ceva mașina. Deci deja nu mai e nicio glumă, e foarte serioasă treaba și luăm toate măsurile care se impun”, a mai spus Selly. Cunoscutul vlogger a avut ceva probleme și la fosta locuință. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care s-a mutat într-un cartier de lux din apropiere de Pădurea Băneasa. „Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva. M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, dezvăluia el acum ceva vreme, potrivit (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY