ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Suceava News [14/10/2021]

 
Finisaj expozitie „Taking-Off / Desprinderea” de Laura Covaci
     
Finisaj expozitie „Taking-Off / Desprinderea” de Laura Covaci

Expoziția de artă contemporană „Taking-Off / Desprinderea” de Laura Covaci se apropie de final și va avea finisajul duminica aceasta, 17 octombrie a.c. la Victoria Center, în București. Lucrarile din seria „Desprinderea”, care includ si o alta „subserie” cu titlul PerMutări, a fost expusă in acest format pentru prima dată la Victoria Center / București […] Finisaj expozitie „Taking-Off / Desprinderea” de Laura Covaci first appeared on Suceava News Online.

cititi articolul complet în Suceava News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Record de vaccinări în municipiul Suceava
Record de vaccinări în municipiul Suceava
În ultima săptămână în municipiul Suceava s-au folosit 7.206 doze de vaccin, a anunțat primarul Ion (...)
Ultimul tronson din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani va costa aproximativ 17 milioane de euro. Proiectul va fi depus (...)
Ultimul tronson din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani va costa aproximativ 17 milioane de euro. Proiectul va fi depus la finanțare prin PNI ”Anghel Saligny”
Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a fost finalizat studiul de fezabilitate (...)
Scade prețul gigacaloriei în municipiul Suceava, care devine singura localitate din țară unde se întâmplă acest lucru. (...)
Scade prețul gigacaloriei în municipiul Suceava, care devine singura localitate din țară unde se întâmplă acest lucru. Scăderea nu se va resimți în facturile populației ci ale (...)
Prețul  gigacaloriei la gardul centralei termice scade din această lună în municipiul Suceava cu (...)
[Toate articolele din: Suceava News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY