ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Lorant Antal (UDMR): Pentru noi, refacerea coaliției este soluția cea mai bună. Noi am fost acea formațiune care insistat pentru echilibru
     
Lorant Antal (UDMR): Pentru noi, refacerea coaliției este soluția cea mai bună. Noi am fost acea formațiune care insistat pentru echilibru

Senatorul UDMR Lorant Antal a pledat pentru refacerea coaliției și spune că părțile implicate trebuie să găsească soluția optimă pentru a fi depășită criza. „Este clar și cred că putem să fim de acord aici că noi am fost acea formațiune politică care am insistat pentru echilibru”, a adăugat parlamentarul, joi seară, pe B1 tv, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Pentru UDMR, refacerea coaliției este soluția cea mai bună, spune Lorant Antal Întrebat ce ar trebui să se întâmple pentru refacerea coaliției, senatorul UDMR a afirmat: „Este extrem de important și am prins o parte din discuțiile dumneavoastră din platou, chiar nu aș vrea să le repet, nu aș dori să merg înapoi în timp să repet istoria recentă, ceea ce s-a întâmplat legat de moțiune, cine pe cine a votat sau nu a votat sau cine cu cine s-a certat, dar aș reflecta la declarațiile domnului președinte Kelemen Hunor. A spus foarte clar că este o lipsă de încredere. Fără încredere, o coaliție, indiferent că o numim de centru-dreapta sau o coaliție politică de moment, nu se poate face. Este normal până la urmă, dacă îmi permiteți să vă împărtășesc părerea mea, să existe totuși această situație și este normal să se discute mai mult la rezolvarea acestei probleme din interior și să se recapete o încredere între părți. Totuși, nu s-a ajuns în această situație pentru că cineva din extern a venit cu pușca și a zis, `domnule, rupeți-vă coaliție`, adică totuși au fost niște declarații extrem de agresive din partea partenerilor noștri din coaliție”. „Este clar și cred că putem să fim de acord aici că noi am fost acea formațiune politică care am insistat pentru echilibru. Domnul președintel Kelemen Hunor, chiar înainte de moțiune, a încercat să împace părțile. Noi am declarat și după moțiune foarte clar că, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu: ”I-a spus mamei că ne îngroapă de vii pe (...)
Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu: ”I-a spus mamei că ne îngroapă de vii pe amândouă!”
Claudia Pătrășcanu lansează acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu. Fosta soție a lui Gabi Bădălău (...)
Florin Cîțu: E nevoie de toată societatea să înțeleagă că doar prin vaccinare putem să depășim acest moment. (...)
Florin Cîțu: E nevoie de toată societatea să înțeleagă că doar prin vaccinare putem să depășim acest moment. Responsabilitatea trebuie să fie a fiecăruia dintre (...)
Premierul interimar, Florin Cîţu a precizat marţi dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că (...)
Ministerul Sănătății a distribuit 8.570 de flacoane de Remdesivir în unitățile sanitare cu pacienți COVID-19. Medicamentul (...)
Ministerul Sănătății a distribuit 8.570 de flacoane de Remdesivir în unitățile sanitare cu pacienți COVID-19. Medicamentul a ajuns în 94 de spitale pentru tratarea formelor medii de (...)
Ministerul Sănătății a anunțat marți că a distribuit o nouă tranșă de Remdesivir, constând în 8.570 de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY