ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Cristian Diaconescu: Nu există o strategie privind prețurile la energie, ci doar un fel de lamentație ipocrită. Sunt interese enorme, iar prețurile sunt greu controlabile dinspre cetățean spre stat (VIDEO)
     
Cristian Diaconescu: Nu există o strategie privind prețurile la energie, ci doar un fel de lamentație ipocrită. Sunt interese enorme, iar prețurile sunt greu controlabile dinspre cetățean spre stat (VIDEO)

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a acuzat guvernanții că nu au o strategie în ceea ce privește prețurile la energie. „Indiferent de faptul că Federația Rusă se mai joacă acum cu livrările de gaze, spunând că vor contracte pe termen lung decât contracte on spot, problema este alta, noi avem gaze colea, la 200 de kilometri, s-a mai întâmplat ceva?”, a întrebat retoric fostul ministru, joi seară, pe B1 tv, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Cristian Diaconescu (PMP), pe B1 tv, despre situația prețurilor la energie „Atunci când se fac coalițiile de guvernare, întâi se negociază ministerele, de fapt, doar vreo șase ministere, după care se trece la negociere și nu se termină înțelegerea politică până când nu se negociază agențiile. Agențiile nu se negociază pe experți, se negociază pe interesele diverselor partide și pe greutatea unora dintre ele, iar ANRE este una dintre cele mai semnificative. Sunt niște gesturi absolut inadmisibile, deci firma A vinde firmei B curent electric și firma B vinde același curent electric mai scump firmei A, după care ni-l dă nouă pe un preț convenit. Este extraordinar să discutăm despre gaze și prețul la gaze. Indiferent de faptul că Federația Rusă se mai joacă acum cu livrările de gaze, spunând că vor contracte pe termen lung decât contracte on spot, problema este alta, noi avem gaze colea, la 200 de kilometri, s-a mai întâmplat ceva?”, a declarat fostul ministru. Interesele din sector sunt enorme, susține Cristian Diaconescu. „Vorbeam de un coridor de energie care ar fi trebuit să ne faciliteze obținerea unor resurse ceva mai serioase, care să meargă spre Austria, mai există vreo discuție din acest punct de vedere? Nu, nu mai există. Marii producători de gaze din România sunt OMV și (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Imagini dramatice: Morga Spitalului Universitar din București nu mai are loc nici pe holuri pentru morții de (...)
Imagini dramatice: Morga Spitalului Universitar din București nu mai are loc nici pe holuri pentru morții de COVID
Morga spitalului Universitar din Bucureşti este arhiplină de cei decedați în urma infectării cu (...)
Cristian Țânțâreanu, după ce a ajuns la spital, infectat cu Covid-19: „Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta (...)
Cristian Țânțâreanu, după ce a ajuns la spital, infectat cu Covid-19: „Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”
Momente dificile pentru omul de afaceri Cristian Țânțăreanu. Acesta s-a infectat cu noul (...)
Pelerinaj la Sf. Dimitrie cel Nou, organizat în plină pandemie. Coada de peste un kilometru, formată pe Dealul (...)
Pelerinaj la Sf. Dimitrie cel Nou, organizat în plină pandemie. Coada de peste un kilometru, formată pe Dealul Mitropoliei din București (VIDEO)
În plin val pandemic, mii de români au dat năvală pentru a se închina la moaștele Sfântului Mucenic (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY