ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
PNL îl va susține pe Florin Cîțu pentru funcția de premier. R. Bogdan: „Noi nu părăsim guvernarea. Vă asigur că vom da premierul pentru încă 3 ani. Trebuie să se obișnuiască toată lumea” (VIDEO)
     
PNL îl va susține pe Florin Cîțu pentru funcția de premier. R. Bogdan: „Noi nu părăsim guvernarea. Vă asigur că vom da premierul pentru încă 3 ani. Trebuie să se obișnuiască toată lumea” (VIDEO)

PNL nu-l acceptă pe Dacian Cioloș premier, iar național-liberalii sunt pregătiți să-l propună pe Florin Cîțu din nou pentru funcția de șef la Guvernului. Oficial, decizia se va lua vineri, în cadrul forurilor de conducere ale PNL, dar Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al partidului, a lăsat de înțeles că este vorba tot despre Cîțu. „Am votat susținerea lui Florin Cîțu, președintele partidului, pentru poziția de prim-ministru. Nu avem un alt vot. Avem un sigur vot, Florin Cîțu (…) Noi nu avem un alt nume vehiculat”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 tv, în emisiunea „Dosar de Politician”. Rareș Bogdan, amenințări pentru USR și AUR De asemenea, Rareș Bogdan a avertizat că PNL nu pleacă de la putere și totodată, a amenințat USR și AUR, partidele „antisistem” din Parlament. „Noi nu părăsim guvernarea. Trebuie să se obișnuiască toată lumea, 3 ani și 3 luni, PNL va fi la guvernare. Iar la cum se comportă și USR și AUR, vor fi izolate pe scena politică din România și și post-2024 noi vom fi la guvernare. Dar acum, vă asigur că vom da premierul pentru încă 3 ani și 3 luni”, a declarat Bogdan. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Programul Auchan, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Anunțul supermarketului privind regulile de acces (...)
Programul Auchan, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Anunțul supermarketului privind regulile de acces pentru clienți
Programul magazinelor Auchan s-a schimbat de la intrare în vigoare a noilor restricții, în data (...)
Terapia Cluj dezvăluie că cere de șase luni producerea favipiravir în România. Autoritatea Națională a Medicamentului nu (...)
Terapia Cluj dezvăluie că cere de șase luni producerea favipiravir în România. Autoritatea Națională a Medicamentului nu ar fi oferit nici până acum un răspuns
Terapia Cluj ar fi cerut acum 6 luni să producă în România medicamentul favipiravir, unul dintre (...)
Imagini dramatice: Morga Spitalului Universitar din București nu mai are loc nici pe holuri pentru morții de (...)
Imagini dramatice: Morga Spitalului Universitar din București nu mai are loc nici pe holuri pentru morții de COVID-19
Morga spitalului Universitar din Bucureşti este arhiplină de cei decedați în urma infectării cu (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY