ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [14/10/2021]

 
VIDEO: O avarie la rețeaua de distribuție afectează alimentarea cu apă în sudul Bacăului
     
VIDEO: O avarie la rețeaua de distribuție afectează alimentarea cu apă în sudul Bacăului

O avarie la rețeaua de distribuție a apei s-a produs joi seara, pe strada Bicaz din municipiul Bacău. De circa o oră, presiunea la robinetele locatarilor zonei este redusă. CRAB a trimis echipe la locul avariei și urmează să înceapă lucrările de remediere. La acest moment nu se știe dacă se va opri local alimentarea […] Articolul VIDEO: O avarie la rețeaua de distribuție afectează alimentarea cu apă în sudul Bacăului a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY