ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [14/10/2021]

 
Vera lansează piesa emoționantă – „Apocaliptic”, însoțită și de videoclip
     
Vera lansează piesa emoționantă – „Apocaliptic”, însoțită și de videoclip

Vera revine cu o nouă piesă, intitulată „Apocaliptic”, împreună cu videoclipul oficial. După ce în martie artista compara relația de dragoste cu antiteza soare – lună, iar în iunie cântăreața a abordat subiectul dragostei dintr-un unghi diferit, mai precis aceasta dezbătea despre situatia de conflict interior între a termina relația sau a lupta pentru a o salva. Vera reușește să găsească o nouă perspectivă când vine vorba despre o relație de iubire.Versurile piesei pop au fost scrise de Vera, aceasta compunând și linia melodică împreună cu Vlad Isac, colaboratorul său frecvent. Cel din urmă s-a ocupat și de producția piesei. Piesa „Apocaliptic” poate fi considerată o declarație de iubire, acompaniată de note suave și îmbietoare de pian și vioară, care transpun perfect sentimentele redate în piesă. Mai mult, Vera întrerupe discursul muzical pentru un monolog încărcat de semnificații: „Știi că oamenii nu se întâlnesc întâmplător. Printre milioanele de inimi, te-am găsit pe tine. Și pentru prima oară în viață, nu mă mai tem de nimic…”. Videoclipul, regizat de Victor Filipov și avându-l pe Mihail Pîslaru drept DOP, o surprinde pe Vera în prim-plan, cadrele cu artista alternând cu ipostazele în care este surprins un violonist cântând cu pasiune. Simplicitatea și culoarea roșie care predomină pe parcursul videoclipului evidențiază cum se poate descrie sentimentul de iubire adevărată: simplu, fără prea multe complicații, și plin de ardoare. Referitor la piesă, Vera a declarat: „Apocaliptic – o piesă la care am lucrat alături de Vlad Isac este despre sensibilitate, iubire, și un tablou de emoții pe care fiecare are libera alegere sa îl picteze cum vrea… Punctul zero – Renaștere… Pasărea Pheonix, Dragoste necondiționată și multe alte sensuri ce așteaptă a fi descoperite… Videoclipul a fost filmat în Republica Moldova alături de băieții cu care am lucrat (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY